Когато човек е милиардер, може да харчи парите си по

...
 Когато човек е милиардер, може да харчи парите си по
Коментари Харесай

Жената, която пазарува вместо милиардерите

 Когато човек е милиардер, може да харчи парите си по безчет способи, като да вземем за пример да си наеме някого, който да пазари вмето него и да му помогне да похарчи 1 млн. $ по магазините за ден.
Точно това прави с клиент Никол Полард Бейм, създател на LALALUXE. Двамата купуват " първокласни дизайнерски бижута, чанти от крокодилска кожа и редки мъжки часовници, плюс голям брой дарове за близки и познати, " споделя пред Business Insider Бейм, която се занимава с реализирането на разнообразни покупки от името на милиардери.

Това обаче е нищо за Полард Бейн, за която към този момент са писали Hollywood Reporter и Vanity Fair. Те прекарва деня си в работа като изобретателен съветник по най-различни въпроси на известни клиенти, измежду които има кралски особи, хора от Топ 10 в класацията на Forbes, шефове на компании от Fortune 500, спортисти и звезди.

Базираната в Лос Анджелис компания LALALUXE предлага на клиентите си по целия свят фешън препоръки, персонално извършване на покупки, намиране на първокласни предмети и шопинг обиколки. Това постоянно води Полард Бейм на първия ред на фешън ревюта, включително на Седмицата на модата в Ню Йорк и Париж.

" Обикновено хората, които харчат доста пари, седят на първия ред по време на Седмицата на модата и аз съм канена с тях на съществени ревюта на най-големите фешън марки, " споделя тя.LALALUXE също по този начин предлага бижута и частни консиерж услуги, обмисляне на пътувания и събития, стилистично оформление на сватби, и начин на живот мениджмънт, съгласно уеб страницата на компанията.

В работата си Полард Бейм се е сблъсквала с най-различни неща. Ето някои от най-есктравагантните задания, които й се е налагало да извършва до момента:

- Закупуването на всички облекла от фешън ревю за един клиент, като цената на покупката е близо седемцифрена.

- Продажба на чанти Hermés, които костват четвърт милион $, " повече от междинната цена на жилищата в Съединени американски щати, " споделя Полард Бейм. Осигуряването на превоз на водещ дизайнер до клиент в Париж за основаването на сватбена рокля. Клиентът също по този начин поръчва облекло за сватбата за своята майка, свекърва и шаферки.

За основаването на сватбената рокля са нужни 4 седмици, като единствено 100 часа са отделени на мънистата по нея, споделя Полард Бейм.Отварянето на магазин на Chanel в Ню Йорк за кралица. " Много рядко се случва огромна марка да отвори магазина си в почивен ден, " споделя Полард Бейм. " За това е належащо обезпечаването на защита и съществено обмисляне. "
- Креативни съвещания на суперяхти, частни самолети Gulfstream и домове, " огромни и богато украсени като водещи музеи. " Полард Бейм реализира връзката сред нейния клиент и архитекта и интериорните дизайнери. Всичко е от голяма важност — осветяване, цвят, персонализация, благоухание, споделя тя.

- Организирала е суперлуксозни празненства за първи рожден ден с шестцифрени бюджети.

- Организирането на шопинг преди сватби с пиянство на шампанско в най-големите бутици на Родео Драйв.Някои клиенти, които наемат Полард Бейм за фешън стилист, постоянно я употребяват и за " изобретателен шеф на техния начин на живот, " споделя тя. Това включва и обезпечаването на помощ, с цел да могат да основат тяхна персонална марка.

" От интериори на самолети, през бележките, които изпращат и уханието на домовете им, ние се грижим за това всеки аспект от живота им да е спретнат по този начин, че да съставлява най-хубавата версия на самите тях, " споделя тя.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР